Caută

Categorii

GEL-CREMĂ PENTRU FAȚĂ RETI AGE 50 ML

GEL-CREMĂ PENTRU FAȚĂ RETI AGE 50 ML

Previne și corectează semnele de îmbătrânire a pielii cauzate în principal de îmbătrânirea cronologică: linii de expresie, riduri și pierderea elasticității, luminozității și tonusului. Ten uscat. 50 ml. 

More details

40001732

 
Informații

Previne și corectează semnele de îmbătrânire a pielii cauzate în principal de îmbătrânirea cronologică: linii de expresie, riduri și pierderea elasticității, luminozității și tonusului. Ten uscat. 50 ml. Acțiune antiaging puternică și toleranță excelentă datorită sistemului 3-Retinol cu eliberare prelungită. Retinoizii stimulează proliferarea keratinocitelor, normalizează procesul de exfoliere și îmbunătățesc textura și tonusul pielii. Combinația cu alte ingrediente active, precum acidul hialuronic hidrolizat sau factorul de creștere TGF-B2 cresc efectul, îmbunătățind totodată toleranța.

Echilibrul perfect: eficiență maximă și toleranță ridicată. Combină 3 retinoizi încapsulați în microsfere lipidice, pentru a proteja ingredientul activ împotriva oxidării și a-i crește eficiența. Cele 3 molecule acționează cu viteze diferite, oferind doza ideală eliberată treptat din ingredientul activ. Astfel, nivelurile terapeutice de retinoid sunt menținute timp îndelungat și efectele secundare asociate cu excesul de ingrediente active sunt reduse.

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și:

Compare
Continuați cumpărăturile Compare

has been added to your wishlist.

Continuați cumpărăturile My wishlists