Caută

Categorii

Depre noi


istorie

În anul 1993, Dermatologul Gabriel Serrano a fondat Mediderma, o companie dedicată pentru a oferi soluții problemelor legate de piele prin inovare și lucrând îndeaproape cu pacienții săi.
În ultimii 20 de ani, Mediderma a devenit un lider în producția și vânzarea cu amănuntul a produselor de îngrijire, precum și în fabricarea de produse dermocosmetice pentru uz profesional: de la primele exfoliante chimice - Mediderma a fost pionierul introducerii acestora în Spania - până la ultimele formulări lipozomice bazate pe nanotechnologie.

Misiunea noastră

atisfacerea nevoilor clienților noștri, oferirea produselor personalizate pentru fiecare tip de piele prin utilizarea dermatologiei complete ce combină inovații în tehnologie cu feedback-uri ale clienților noștri.

Viziune pentru viitor

Scopul nostru este să devenim lideri ai pieței produselor dermatologice prin expertiza noastră în cercetare, dezvoltare și globalizarea a mărcii.

Valori

Cunoaștere, sensibilitate umană, generozitate. Pielea pacienților noștri este motivația noastră de a exista. • Cunoaștere: ne dorim să îmbunătățim tehnologia și cunoștințele. Dermatologia este o parte a ADN-ului nostru.
• Sensibilitate umană: oamenii sunt întotdeauna pe primul loc
• Generozitate: Suntem dedicați clienților noștri și ne obligăm să le satisfacem nevoile.
Memiderma dezvoltă o linie importantă a R&D (Cercetare și Dezvoltare), stimulată de studiile noastre dermatologice și de colaborările cu programele pentru masterate în Medicină Estetică din zece universități din Spania, Societatea Spaniolă de Medicină Estetică (SEME), Societatea Spaniolă de Medicină și Chirurgie Cosmetică (SEMCC) și Asociația Spaniolă de Dermatologie și Venerologie (AEDV). Cheia succesului nostru se bazează pe produse inovative, sigure și de efect; pe clienții și pe profesioniștii în sănătate care ne încredințează sănătatea acestora; și pe propriile noastre persoane, personalul de asistență tehnică și comercială, care asigură o asistență remarcabilă după vânzarea produselor. Pe parcursul ultimilor zeci de ani, am urmărit un scop obișnuit: îmbunătățirea serviciului pe care îl oferim medicilor noștri și calității vieții pacienților acestora.

 


Compare
Continuați cumpărăturile Compare

has been added to your wishlist.

Continuați cumpărăturile My wishlists