Caută

Categorii

HOMECARE

  • TRATAMENT ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE TRATAMENT ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE

    Prevenirea și tratamentul semnelor de îmbătrânire cronică a pielii: linii de expresie, riduri, pierderea elasticității, luminozității și tonifierii.

  • TRATAMENT DE REGLARE A SEBUMULUI TRATAMENT DE REGLARE A SEBUMULUI

    Gama de produse formulate special cu ingrediente active de purificare și exfoliere, pentru a preveni și a reduce leziunile acneice, a regla secreția de sebum și a elimina impuritățile pielii. Produce o nuanță mai mată și omogenă a pielii, reducând efectiv toate semnele de acnee.

  • TRATAMENT HIDRATANT TRATAMENT HIDRATANT

    Acidul hialuronic este o moleculă de dimensiuni mari, capabilă de absorbție și retenție a apei de până la 1.000 de ori mai mare decât greutatea sa și este o componentă de bază a țesutului cutanat din dermă.

    Pe măsură ce îmbătrânim, nivelurile de acid hialuronic scad, cauzând pierderea hidratării. Acesta este unul dintre factorii principali care contribuie la pierderea elasticității și fermității pielii, precum și la apariția ridurilor. 

  • TRATAMENT DE CURĂȚARE TRATAMENT DE CURĂȚARE

    Gama de produse pentru curățarea zilnică a fețței pentru toate tipurile de ten, chiar și cele mai sensibile și iritabile. Formulat cu extracte naturale din plante, cu acțiune calmantă, hidratantă, regenerantă și decongestionantă.

  • ÎNGRIJIRE FOTOPROTECTOARE ÎNGRIJIRE FOTOPROTECTOARE

    Gamă de produse de protecție solară pentru protejarea pielii împotriva radiațiilor UVB-UVA. Indicat pentru prevenirea, atenuarea și repararea leziunilor celulare cauzate de radiațiile solare (arsuri, riduri, nuanță neuniformă). Oferă îngrijire și protecție pielii pe tot parcursul anului.

  • TRATAMENT REVITALIZANT TRATAMENT REVITALIZANT

    Gama de produse pe bază de vitamina C și indicată pentru a preveni și trata dermahelioza cauzată de soare, stres etc. pentru a obține o piele mai tânără, mai luminată, plină de vitalitate. Reduce aspectul ridurilor și asigură hidratarea, elasticitatea și uniformitatea nuanței pielii, iluminarea petelor și împiedicarea apariției acestora. 

  • TRATAMENT TONIFIANT TRATAMENT TONIFIANT

    Gamă de produse formulate cu DMAE încapsulate în lipozomi (dietilaminoetil sau deanol), un nutrient natural de origine piscicolă. Tonifiere și netezire instantanee, mărind elasticitatea pielii, cu 2 mecanisme de acțiune:

    1. Sporește eliberarea acetilcolinei, un neurotransmițător care scade odată cu îmbătrânirea, ceea ce îmbunătățește tonusul muscular.

    2. Stimulează sinteza colagenului, reduce ridurile și mărește elasticitatea pielii. 

  • TRATAMENT PENTRU DECOLORARE TRATAMENT PENTRU DECOLORARE

    Gama de produse cu ingrediente active depigmentante, indicată pentru a preveni și a trata imperfecțiunile și nuanța neregulată al pielii, cauzate de expunerea excesivă la soare, sarcină, îmbătrânire etc. Acestea conferă pielii o nuanță mai uniformă și luminozitate mai accentuată. 

  • TRATAMENT ANTI ROȘEAȚĂ TRATAMENT ANTI ROȘEAȚĂ

    Roșeața pielii are origine atât internă (stări emoționale, alimente picante, alcool, exerciții fizice, dezamăgire, stres ...) cât și externă (poluare, vreme rece, schimbări bruște de temperatură, radiații solare). Cele mai fragile vase de sânge sunt dilatate, provoacă roșeață în obraji, pe partea laterală a nărilor, gâtului și decolteului.

  • TRATAMENT DE CORP TRATAMENT DE CORP

    Gamă de produse de îngrijire a corpului pentru tratamentul celor mai frecvente probleme ale pielii:

    • Deshidratare

    • Celulită

    • Flaciditate

Articolele 12 până la 18 din 32 total

Articolele 12 până la 18 din 32 total
Compare
Continuați cumpărăturile Compare

has been added to your wishlist.

Continuați cumpărăturile My wishlists